Kuham po kućama – Šalša od pomidora

Pasta-šuta

Po prirodi sam hedonist i volim se igrati i istraživati. Među omiljenim temama istraživanja, a obzirom da volim kuhati i uživati u hrani, gastronomija ima visoko mjesto na popisu interesa. Zato što je ona za mene sinonim druženja, veselja, opuštenosti i zadovoljstva. A šalša od pomidora jedan je od obaveznih recepata u mojoj kuhinju. 

Pripremati obrok za drage ljude, promatrati ih dok uživaju u svakom zalogaju, slušati zvukove zadovoljstva, za mene predstavlja vrhunski oblik užitka. Bilo da sam jela osobno pripremala ili sam samo gost, kulinarstvo u mom životu ima posebno mjesto.

Još od davnih dana, omiljeno područje na Corneru bilo je Gastro područje koje je privuklo brojne suradnike i inspiriralo ljude da dijele svoje recepte. Danas, puno godina kasnije, u jednom od zajedničkih druženja oko stola nastao je i izraz “Kuham po kućama” kojim sam odlučila nazvati područje ovog svog novog virtualnog doma posvećenog kulinarskom hedonizmu.

I dok me ne ulovi inspiracija za neke “pametnije” teme, a u pauzama traženja okruženja gdje ću naći svoj novi profesionalni dom, jednostavno kuham po kućama. Danas je na redu moja omiljena šalša od pomidora

Šalša od pomidoraZa mene je šalša kraljica umaka i u mom frizeru uvijek ima bar jedna doza ove "hrane za utjehu".

 

0 0 votes
Article Rating
Pretplati se | Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x